Uzené filety s kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Máslo čerstvé
  • 500 g Pstruh
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 ks Kapary
  • 2 polévková lžíce Sherry brandy
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1121 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 112 g
  • Sodík 82 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 222.5 mg
  • Draslík 487.5 mg
  • Vláknina 2850 mg
  • Vitamín A 2850 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 139.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve směsi z citronové kůry, šťávy, sherry, másla a kaparů obalíme filety. Poté je rozdělíme do forem na sýr, přelijeme marinádou, posypeme bylinkami, zakryjeme a necháme stát asi 30 minut.

  • 2

    Jako příloha k filetům jsou vhodné hranolky nebo brambory.

Komentáře k receptu