Frankfurtská polévka v chlebu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kostka Polévkové kostky Vitana
  • 200 g Párky Vídeňské
  • 100 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Chléb konzumní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1.5 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1490 kcal
  • Sacharidy 257 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 559 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 65.5 mg
  • Draslík 103.8 mg
  • Vláknina 1244.8 mg
  • Vitamín A 1244.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 47.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme cibuli, párky nakrájíme na kolečka, vše osmahneme na másle.

  • 2

    Přidáme česnek, zaprášíme moukou, sladkou paprikou, osmahneme a zalijeme vodou.

  • 3

    Přidáme masox a vaříme. Poté dochutíme solí a pepřem a zjemníme smetanou.

  • 4

    Polévku podáváme v kulatém chlebu, který seřízneme a vydlabeme.

Komentáře k receptu