Humrový toping
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 215 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 19 g
- Sodík 515 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 75.7 mg
- Draslík 191 mg
- Vláknina 90 mg
- Vitamín A 90 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zakysanou smetanu, majonézu a krémový sýr ušleháme. Přidáme rybí omáčku, citrónovou šťávu, česnek a sekanou pažitku. Dobře ušleháme.
-
2
Do topingu vmícháme humří maso a dáme vychladit.
-
3
Podáváme s horkými pečenými brambory.