Humrový toping

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Sýr krémový
  • 5 g Pažitka
  • 100 g Zakysaná smetana
  • 10 g Citronová šťáva
  • 50 g Majonéza
  • 20 g Omáčka rybí
  • 250 g Humr
  • 1 ks Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 215 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 515 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 75.7 mg
  • Draslík 191 mg
  • Vláknina 90 mg
  • Vitamín A 90 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zakysanou smetanu, majonézu a krémový sýr ušleháme. Přidáme rybí omáčku, citrónovou šťávu, česnek a sekanou pažitku. Dobře ušleháme.

  • 2

    Do topingu vmícháme humří maso a dáme vychladit.

  • 3

    Podáváme s horkými pečenými brambory.

Komentáře k receptu