Obloha z Toulouse

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Kohoutí maso
  • 100 g Telecí brzlík
  • 200 g Žampiony čerstvé
  • 100 g Lanýž
  • 10 g Jíška instantní
  • 600 ml Vývar z hovězích kostí
  • 100 ml Víno madeira
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 215 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 617 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 88.8 mg
  • Draslík 1038.7 mg
  • Vláknina 1539.8 mg
  • Vitamín A 1539.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kohoutí maso a telecí brzlík nakrájíme na kostičky, žampiony na plátky a lanýže na proužky. Vše vložíme do hrnce, podlijeme vývarem a madeirou, zasypeme jíškou, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme 20 minut. Vaříme odkryté a občasným promícháním kontrolujeme hustotu pokrmu.

  • 2

    Tato obloha je vhodná k nadívané drůbeži.

Komentáře k receptu