Broskvová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 9 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 287.7 mg
- Vláknina 4844.5 mg
- Vitamín A 4844.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1550.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do 3/4 litru vařícího mléka pomalu zamícháme škrobovou moučku, kterou jsme si rozmíchali ve 1/4 litru mléka spolu s citronovou nastrouhanou kůrou. Povaříme ještě 2-3 minuty, odstavíme z vařiče a necháme vychladnout.
-
2
Oloupané broskve pokrájíme na kostičky, vložíme do mléčné studené polévky, osladíme podle chuti a podáváme.