Rybí vývar s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 381 kcal
- Sacharidy 76 g
- Tuky 3 g
- Sodík 1131 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 76 g
- Cholesterol 18.8 mg
- Draslík 1008.6 mg
- Vláknina 30314.5 mg
- Vitamín A 30314.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou rybu vložíme do osolené vody, přidáme celou cibuli, bobkový list, pepř a pomalu vaříme 30 minut.
-
2
Vývar přecedíme do druhého hrnce, přidáme k němu dobře promytou rýži a vaříme 15 minut. Polévku dochutíme pepřem a několika kapkami octa. Uvařenou rybu vykostíme, maso vložíme zpět do vývaru nebo rybu podáváme jako předkrm.
-
3
Polévku servírujeme s nadrobno nasekanou petrželkou.