Závitky z kuřecího masa se zeleninou II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 30 g
- Sodík 274 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 70 mg
- Draslík 438.5 mg
- Vláknina 2393.5 mg
- Vitamín A 2393.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí plátky naklepeme, osolíme a na každý dáme uvařenou, osolenou rýži, promíchanou s kostičkami mrkve a hráškem. Stočíme plátky, převážeme nití, opečeme nasucho na pánvi, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme nasucho opraženou moukou a zředíme vývarem. Povaříme a omáčku zjemníme máslem. Nasekanou petrželku použijeme na ozdobu.