Ovocný salát s liči a karambolou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1229 kcal
- Sacharidy 301 g
- Tuky 7 g
- Sodík 36 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 301 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 4530.9 mg
- Vláknina 63800 mg
- Vitamín A 63800 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1147.8 mg
- Vitamín E 65 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pomerančový džus svaříme a zhoustlý necháme vychladnout. Ochutíme broskvovým likérem nebo sirupem.
-
2
Papáji podélně rozřízneme a část dužin vydlabeme.
-
3
Liči oloupeme a dužinu nakrájíme, karambolu rozkrojíme na slabé plátky. Broskve zbavíme slupky a nakrájíme na menší kostky.
-
4
Pokrájené ovoce smícháme s džusem a naplníme vydlabané papáji.
-
5
Necháme vychladit a podáváme.