Kuře s moravským uzeným
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 30 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 55.5 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pečené kuřecí maso nakrájíme na hranolky a rozdělíme na čtverce alobalu potřené olejem. Poklademe moravským uzeným nakrájeným na kostičky a smíchaným s nastrouhaným sýrem a vločkami másla.
-
2
Alobal uzavřeme, vložíme na pánev a ve vyhřáté troubě pečeme. Když se alobal nafoukne, porce vyjmeme, alobal rozevřeme a pokrm ihned podáváme.