Kuře s moravským uzeným

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Kuřecí maso grilované
  • 100 g Moravské uzené maso
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 419 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 55.5 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pečené kuřecí maso nakrájíme na hranolky a rozdělíme na čtverce alobalu potřené olejem. Poklademe moravským uzeným nakrájeným na kostičky a smíchaným s nastrouhaným sýrem a vločkami másla.

  • 2

    Alobal uzavřeme, vložíme na pánev a ve vyhřáté troubě pečeme. Když se alobal nafoukne, porce vyjmeme, alobal rozevřeme a pokrm ihned podáváme.

Komentáře k receptu