Řízečky z mletého masa a brambor

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Maso mleté - mix
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Brambory vařené ve slupce
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 šálek Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 682 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 314 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 64.5 mg
  • Draslík 183.2 mg
  • Vláknina 2679.8 mg
  • Vitamín A 2679.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 2.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vychladlé, ve slupce uvařené brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme mleté maso, vejce, sůl, pepř a přilijeme trochu mléka. Vše dobře promícháme, ze směsi vytvarujeme 4 tenčí řízky a opečeme je na pánvi na oleji do zlatova.

Komentáře k receptu