Celerový salát s ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 170 g Celer bulvový
  • 70 g Ředkvička
  • 50 g Cibule červená
  • 50 g Majonéza sójová
  • 20 g Petržel kudrnka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 220 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 617 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 9.5 mg
  • Draslík 365.1 mg
  • Vláknina 5826 mg
  • Vitamín A 5826 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.6 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Celer a ředkvičky nastrouháme nahrubo. Vsypeme do skleněné mísy.

  • 2

    Cibuli na prkénku nakrájíme najemno a přidáme k celeru a ředkvičkám. Nakapeme citrónovou šťávu a osolíme. Jako zálivku použijeme sojovou majonézu.

  • 3

    Vše spolu promícháme a můžeme ihned podávat. Zdobíme sekanou petrželkou.

Komentáře k receptu