Pěna z králičích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 8 g
- Sodík 117 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 2.5 mg
- Draslík 23.8 mg
- Vláknina 1237.5 mg
- Vitamín A 1237.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Najemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme játra, opepříme, podlijeme vodou a zvolna dusíme doměkka.
-
2
Vychladlá játra umeleme, osolíme, promícháme s mlékem a s drobně nasekanou petrželkou - vytvoříme pěnu.
-
3
Pěnu zabalíme jako roládu do alobalu a vychladíme.
-
4
Studenou pěnu nakrájíme na plátky a ozdobíme salátem.