Vepřový bok jako kapsa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1594 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 155 g
- Sodík 441 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 448.3 mg
- Draslík 1435.9 mg
- Vláknina 5338 mg
- Vitamín A 5338 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.1 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z omytého vepřového boku uprostřed vytvoříme nožem kapsu.
-
2
Vymažeme ji hořčicí.
-
3
Na másle osmahneme slaninu, žampiony a vejce a osolíme.
-
4
Přidáme nakrájenou červenou papriku, cibulku, italské koření a pepř.
-
5
Kapsu naplníme a uzavřeme jehlicí.
-
6
Dáme do pekáče kůží dolů, podlijeme a posypeme kmínem.
-
7
Pečeme a podléváme.
-
8
Maso otočíme a kůži pokrájíme na kostičky, aby se propekla.