Rybí polévka s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 40 g
- Sodík 24 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 53.6 mg
- Vláknina 2788 mg
- Vitamín A 2788 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Podusíme rýži v litru vody téměr doměkka, pak na oleji opečeme filé, přidáme pórek, mrkev, cibuli, koření, zalijeme vodou a přidáme rýži - toto vaříme cca 10 min.
-
2
Z polévky vyjmeme bobkový list, polévku přecedíme, zeleninu a filé rozmixujeme a vložíme zpět do vývaru.
-
3
Ochutíme sójovkou a celerovou natí.