Hovězí maso na celeru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 0.5 ks Celer - nať
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 210 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 123 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 78.5 mg
  • Draslík 37.5 mg
  • Vláknina 991 mg
  • Vitamín A 991 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a celer oloupeme a nastrouháme.

  • 2

    Plátky hovězího masa naklepeme, opepříme, posolíme, okmínujeme, obalíme v mouce a po obou stranách na tuku usmažíme.

  • 3

    Když je maso upečené, přidáme k němu do výpeku cibuli a celer a chvíli opékáme. Potom přilijeme horkou vodu a dusíme do změknutí.

  • 4

    Vznikne omáčka, kterou nemusíme zahušťovat.

Komentáře k receptu