Hovězí maso na celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 10 g
- Sodík 123 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 78.5 mg
- Draslík 37.5 mg
- Vláknina 991 mg
- Vitamín A 991 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli a celer oloupeme a nastrouháme.
-
2
Plátky hovězího masa naklepeme, opepříme, posolíme, okmínujeme, obalíme v mouce a po obou stranách na tuku usmažíme.
-
3
Když je maso upečené, přidáme k němu do výpeku cibuli a celer a chvíli opékáme. Potom přilijeme horkou vodu a dusíme do změknutí.
-
4
Vznikne omáčka, kterou nemusíme zahušťovat.