Tagliatelle s fetou a zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Těstoviny Tagliatelle
  • 60 g Sýr Feta
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Cuketa
  • 1 ks Lilek
  • 10 ks Bazalka
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 10 ks Rajčata Cherry
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 343 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 56 g
  • Cholesterol 5.1 mg
  • Draslík 502.7 mg
  • Vláknina 10979.8 mg
  • Vitamín A 10979.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 59.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na větší rozpálené pánvi usmažte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli doměkka, poté přisypte lilek nakrájený na malé kostičky a smažte 5 minut, přidejte papriku nakrájenou na kostičky, smažte 3 minuty, potom cuketu nakrájenou na kostičky a přepůlená rajčátka.

  • 2

    Osolte, opepřete a za občasného míchání smažte 8 minut.

  • 3

    Tagliatelle uvařte v dostatečném množství vody na skus, sceďte a přisypte na pánev, vše promíchejte a vypněte.

  • 4

    Přidejte sýr nakrájený na kostičky a bazalku, promíchejte a můžete podávat.

Komentáře k receptu