Tagliatelle s fetou a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 343 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 10 g
- Sodík 197 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 5.1 mg
- Draslík 502.7 mg
- Vláknina 10979.8 mg
- Vitamín A 10979.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na větší rozpálené pánvi usmažte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli doměkka, poté přisypte lilek nakrájený na malé kostičky a smažte 5 minut, přidejte papriku nakrájenou na kostičky, smažte 3 minuty, potom cuketu nakrájenou na kostičky a přepůlená rajčátka.
-
2
Osolte, opepřete a za občasného míchání smažte 8 minut.
-
3
Tagliatelle uvařte v dostatečném množství vody na skus, sceďte a přisypte na pánev, vše promíchejte a vypněte.
-
4
Přidejte sýr nakrájený na kostičky a bazalku, promíchejte a můžete podávat.