Svatební polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 545 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 34 g
- Sodík 1677 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 362.3 mg
- Draslík 975.5 mg
- Vláknina 2215 mg
- Vitamín A 2215 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.7 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Malé množství vývaru rozmícháme s vejcem, citrónovou šťávou a moukou. Vzniklou směs vlijeme do vařícího vývaru a dobře rozmícháme.
-
2
Hovězí maso uvaříme v osolené vodě, poté slijeme a maso pokrájíme na menší kousky.
-
3
Hotovou polévku dosolíme dle chuti a zalijeme červenou paprikou zpěněnou na másle.