Brambory na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 364 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 18 g
- Sodík 292 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 40 mg
- Draslík 1095.7 mg
- Vláknina 13350 mg
- Vitamín A 13350 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 84.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, na tenké plátky nakrájenou cibuli vložíme na rozehřáté máslo a necháme zpěnit.
-
2
Přidáme oloupané, na silnější plátky nakrájené brambory, osolíme a opepříme. Podlijeme vínem, přilijeme smetanu a brambory zvolna dusíme dohusta a doměkka.