Vejce s uzenáči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 351 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 32 g
- Sodík 259 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 520.7 mg
- Draslík 155.5 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uzenáče vykostíme, rozebereme na kousky a osmažíme na pánvi na másle (nebo na oleji).
-
2
Po několika minutách přilijeme rozšlehaná, osolená vejce a necháme je mírně ztuhnout.
-
3
Pokrm podáváme horký s chlebem nebo bílým pečivem.