Salát ze sleďů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Sleď Baltický marinovaný
  • 1 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 hrst Pažitka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 4 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 156 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 85 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 40.9 mg
  • Draslík 259 mg
  • Vláknina 3209 mg
  • Vitamín A 3209 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 56.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Marinované sledě nakrájíme na proužky nebo kostičky a smícháme s nakrájenou cibulí, nahrubo nastrouhanou petrželí a dalšími surovinami na dresink.

  • 2

    Na talíři můžeme posypat nakrájenou pažitkou a podáváme s celozrnným pečivem.

Komentáře k receptu