Pikantní fazolový salát s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 3 g
- Sodík 1887 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 32.2 mg
- Draslík 678 mg
- Vláknina 17246.6 mg
- Vitamín A 17246.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve větší míse rozmícháme fazole z konzervy (červené, bílé, nebo mix), jemně nakrájenou cibuli, sterilované nakrájené okurky na kostičky, na kostičky nakrájené vařené zadní hovězí maso, rajský protlak, cukr a sůl. Můžeme dochutit najemno nakrájenou jadérek zbavenou feferonkou a mletým pepřem.
-
2
Salát máme v chladu a nejlépe chutná až druhý den.