Pohanková kaše s brynzou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 15 g
- Sodík 208 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 292.5 mg
- Vláknina 10850 mg
- Vitamín A 10850 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pohanku spaříme, propláchneme studenou vodou a vložíme na cibuli zpěněnou na oleji. Zalijeme vodou a pod pokličkou zvolna dusíme na kaši.
-
2
Pohankovou kaši podáváme politou na kostičky nakrájenou, rozehřátou slaninou a posypanou rozdrobenou brynzou.