Zapečené žemle s pomazánkou z čedaru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Sýr Čedar
  • 2 ks Žemle tuková
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 482 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 399 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 52.5 mg
  • Draslík 77.8 mg
  • Vláknina 273 mg
  • Vitamín A 273 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.5 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nastrouhaný sýr, majonézu a oloupaný, nadrobno nasekaný česnek dobře promícháme. Pomazánku necháme asi 1 hodinu proležet v chladničce.

  • 2

    Žemle rozpůlíme a každou polovinu potřeme připravenou pomazánkou. Vložíme do trouby pod gril a krátce zapečeme. Posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře k receptu