Bulharský skopový guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 246 g
- Sodík 210 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 530.4 mg
- Vláknina 13503.5 mg
- Vitamín A 13503.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na oleji, přidáme omyté, na kostičky nakrájené maso, osolíme a okořeníme. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.
-
2
Potom přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev a oloupané, na kousky nakrájené brambory. Pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.
-
3
Při podávání posypeme každou porci nasekanou pažitkou.