Vepřové kotlety na petrželce

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 4 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 264 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 250 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 84 mg
  • Draslík 377.2 mg
  • Vláknina 402.3 mg
  • Vitamín A 402.3 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, lehce naklepeme a po okrajích nařízneme. Každou kotletu mírně opepříme.

  • 2

    Na rozehřáté máslo vsypeme nasekanou petrželku, vložíme připravené kotlety a zprudka je opečeme po obou stranách. Hotový pokrm osolíme a přelijeme výpekem.

Komentáře k receptu