Raci vaření s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 373 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 12 g
- Sodík 640 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 285 mg
- Draslík 872.7 mg
- Vláknina 614 mg
- Vitamín A 614 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.1 mg
- Vitamín E 7.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Živé, omyté raky vložíme do hrnce, zalijeme sklenicí horké vody, osolíme a vaříme asi 10 minut.
-
2
Potom přilijeme víno, opepříme a přidáme oloupaný, nadrobno nasekaný česnek a petrželku. Přilijeme olej a vše ještě 5 minut povaříme.