Krkovička plněná vinnou klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Klobása vinná
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 plátek Vepřová krkovička
  • 4 plátek Anglická slanina
  • 1 hrnek Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 258 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 71 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 1.6 mg
  • Draslík 3 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklepeme plátky krkovičky, osolíme a opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí.

  • 2

    Na každý plátek dáme slaninu a bochánek vinné klobásy, kterou jsme vymačkali ze střívka.

  • 3

    Plátek zavineme, a připíchneme jehlou nebo párátkem.

  • 4

    Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme.

Komentáře k receptu