Mleté maso s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 492 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 35 g
- Sodík 9 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 407.7 mg
- Vláknina 14938 mg
- Vitamín A 14938 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mleté maso, oloupaný, rozmačkaný česnek a kari koření. Vše mírně osmahneme, zalijeme trochou vody, přidáme hrášek a dusíme do měkka.
-
2
Když se voda vysmahne, vložíme do pokrmu nasekanou pažitku (nebo petržel).