Hovězí roláda v celerové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 222 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 11 g
- Sodík 354 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 64.3 mg
- Draslík 238.1 mg
- Vláknina 3800 mg
- Vitamín A 3800 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté hovězí maso upravíme na plát, důkladně naklepeme, mírně osolíme. Maso poklademe plátky sýra a oloupanou, nahrubo nastrouhanou kedlubnou. Stočíme do rolády, převážeme nití a necháme chvíli odpočinout v chladničce.
-
2
Oloupanou cibuli a celer na jemno nastrouháme, osmahneme na másle. Podlijeme trochou vody, dusíme do měkka, poté zeleninu rozmixujeme, přidáme k ní hovězí roládu, podlijeme a pod pokličkou pečeme ve středně vyhřáté troubě do měkka.