Polévka z králičího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Králičí maso
  • 0.25 kávová lžička Sůl mořská
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 0.25 ks Celer bulvový
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 146 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 91 g
  • Sodík 206 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 42.8 mg
  • Draslík 564.9 mg
  • Vláknina 6466.5 mg
  • Vitamín A 6466.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 54.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté králičí maso (nejlépe předek) vaříme v osolené vodě s oloupanou cibulí doměkka. Chvíli před koncem varu přidáme očištěnou, nastrouhanou kořenovou zeleninu.

  • 2

    Uvařené maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme na kousky a vložíme zpět do vývaru.

  • 3

    Do polévky přidáme nasekanou petrželku, podle chuti dosolíme a podáváme.

Komentáře k receptu