Rumglögg pro zahřátí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 80 g Cukr krupice
  • 750 ml Víno červené
  • 350 ml Víno portské
  • 350 ml Rum
  • 1 kávová lžička Citronová kůra
  • 8 ks Hřebíček
  • 1 ks Skořice celá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 6 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 152.2 mg
  • Vláknina 4585.2 mg
  • Vitamín A 4585.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechny přísady kromě rumu zahřejeme za stálého míchání téměř k bodu varu. Necháme asi 15 minut louhovat na velmi mírném ohni a potom vyjmeme koření a citronovou kůru.

  • 2

    Rum mírně nahřejeme a přilijeme k punči.

Komentáře k receptu