Ovocný talíř
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 866 kcal
- Sacharidy 97 g
- Tuky 57 g
- Sodík 795 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 97 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1673.5 mg
- Vláknina 43612.7 mg
- Vitamín A 43612.7 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 183.7 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechny druhy ovoce oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Můžeme je také nakrájet na menší kousky, napíchnout na párátka a podávát jako jednohubky. Ovoce urovnáme na talíře, postříkáme limetkovou šťávou a podáváme s limetkovými klínky.
-
2
Jako doplněk podáváme mističky s mořskou solí a mletou paprikou na posypání ovoce.