Salát ze zmrazených rajčat s jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 1 kávová lžička Celer - nať
  • 2 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 0.5 šálek Citronová šťáva
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 116 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 149 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 263.3 mg
  • Vláknina 5302.3 mg
  • Vitamín A 5302.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.8 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Marinádu připravíme v misce z oleje, citrónové šťávy, soli, cukru a nasekané celerové natě.

  • 2

    Jablka oloupeme, nastrouháme, přidáme do marinády, promícháme. Nerozmrazená rajčata nakrájíme na plátky, přidáme do marinády, zamícháme a jakmile roztají, salát podáváme.

Komentáře k receptu