Mleté maso se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 600 g Kapusta růžičková
  • 400 g Mrkev kořen
  • 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 500 g Maso mleté - mix
  • 300 g Kukuřice cukrová nakládaná
  • 400 g Fazole bílé sterilované
  • 300 ml Vývar zeleninový
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Tymián sušený
  • 0.13 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 687 kcal
  • Sacharidy 63 g
  • Tuky 263 g
  • Sodík 509 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 1.4 mg
  • Draslík 919.3 mg
  • Vláknina 35632.2 mg
  • Vitamín A 35632.2 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.8 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, spolu s nasekaným česnekem vsypeme na rozpálený olej. Krátce osmahneme a přidáme mleté maso. Smažíme, dokud se nevytvoří hrudky, osolíme a opepříme. Maso zalijeme vývarem, přidáme očištěnou mrkev nakrájenou na plátky, okapaná rajčata a tymián. Vše vaříme asi 15 minut. Chvíli před koncem varu vložíme okapanou kukuřici, fazole a růžičkovou kapustu. Podle chuti pokrm přisolíme a opepříme.

  • 2

    Podáváme s česnekovou bagetou.

Komentáře k receptu