Rajčatová bageta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 300 g Bageta
  • 6 ks Rajčata
  • 4 ks Bazalka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Tvaroh jemný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 578 kcal
  • Sacharidy 96 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 1104 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 95 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 821.7 mg
  • Vláknina 13679.5 mg
  • Vitamín A 13679.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.4 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tavený sýr utřeme s tvarohem. Omytou bazalku natrháme na lístky, několik jich ponecháme stranou na ozdobu a zbylé lístky přimícháme do tvarohu. Osolíme, opepříme.

  • 2

    Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Bagetu rozpůlíme, prořízneme a potřeme ji připraveným tvarohem. Ozdobíme plátky rajčat a lístky bazalky.

  • 3

    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře k receptu