Haše na červeno
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 236 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 8 g
- Sodík 279 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 95.2 mg
- Draslík 253 mg
- Vláknina 4703.3 mg
- Vitamín A 4703.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme v pánvi na rozehřátém másle. Vmícháme nastrouhané brambory, scezenou překrájenou červenou řepu a drobně nasekané maso. Osolíme, opepříme a uhladíme na pánvi.
-
2
Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut. Během pečení haši občas nadzvedneme, aby se nepřipálila.
-
3
Opečenou haši pokapeme mlékem a trochou chilli omáčky.
-
4
Podáváme samostatně nebo s čerstvým chlebem.