Telecí brzlík s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 599 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 59 g
- Sodík 790 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 149.5 mg
- Draslík 280.3 mg
- Vláknina 1000 mg
- Vitamín A 1000 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý brzlík nakrájíme na plátky, osolíme a opečeme na másle. Plátky obalíme do anglické slaniny, napíchneme na jehlu a po obou stranách dopečeme na másle.
-
2
Na talíři pokrm posypeme nasekanými bylinkami, pokapeme vínem a přelijeme šťávou.