Paprikové maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Rajčata
  • 500 g Fazole bílé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Solamyl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • 1 kg Telecí hruď
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 964 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 408 mg
  • Bílkoviny 74 g
  • Uhlovodany 81 g
  • Cholesterol 177.5 mg
  • Draslík 3271.9 mg
  • Vláknina 41331.8 mg
  • Vitamín A 41331.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.8 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole přes noc namočíme a druhý den je v téže vodě bez soli zpola uvaříme.

  • 2

    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a promícháme s jemně nakrájenou cibulí. Poprášíme mletou paprikou a osmahneme. Přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, uvařené fazole a vše dodusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec pokrm zahustíme škrobem a okořeníme podle chuti utřeným česnekem.

Komentáře k receptu