Králík se zeleným hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 570 kcal
- Sacharidy 52 g
- Tuky 25 g
- Sodík 370 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 52 g
- Cholesterol 101.3 mg
- Draslík 1482.7 mg
- Vláknina 2909.8 mg
- Vitamín A 2909.8 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného a omytého králíka naporcujeme a opečeme na másle a na slanině nakrájené na kostičky. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
-
2
Přidáme oloupané šalotky, svazek bylinek, hrášek, mírně osolíme, opepříme a dále dusíme.
-
3
Před podáváním odstraníme z pokrmu bylinky.