Uzené maso s česnekovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 978 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 95 g
- Sodík 439 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 552.5 mg
- Vláknina 1204.8 mg
- Vitamín A 1204.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a polovinu česneku osmahneme na oleji, zaprášíme moukou a připravíme světlou jíšku. Přidáme zbylý česnek, pepř, vývar, krátce prohřejeme.
-
2
Uzené maso nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře, zalijeme připravenou omáčkou.
-
3
Vhodnou přílohou jsou knedlíky.