Rýžový nákyp se švestkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 698 kcal
- Sacharidy 94 g
- Tuky 31 g
- Sodík 644 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 87 g
- Cholesterol 152.5 mg
- Draslík 196.1 mg
- Vláknina 6120.6 mg
- Vitamín A 6120.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 36.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Postup při přípravě tohoto receptu je stejný jako u receptury Rýžový nákyp s jablky s tím, že místo jablek použijeme k přípravě kompotované, vypeckované švestky.
-
2
Nákyp připravujeme bez rozinek. Krupicový cukr je určen k vyšlehání bílků a vanilkový cukr se vmíchá spolu se skořicí do udušené rýže.