Plněný moravský bochník
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 37 g
- Sodík 60 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 9.4 mg
- Draslík 174.9 mg
- Vláknina 3936 mg
- Vitamín A 3936 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse umícháme máslo s taveným sýrem do pěny. Přidáme sůl, nasekané ořechy, nastrouhaný křen, spařené rozinky a na nudličky nakrájené sušené švestky. Vše zlehka zamícháme.
-
2
Plátky sýra rozložíme těsně vedle sebe na alobal, potřeme připravenou směsí a zavineme do rolády. Zabalíme do alobalu, necháme v chladu ztuhnout.
-
3
Roládu krájíme na plátky a podáváme s pečivem.