Plněný moravský bochník

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Hrozinky
  • 20 g Švestky sušené
  • 80 g Ořechy vlašské
  • 200 g Sýr Moravský bochník 45%
  • 0.125 ks Máslo čerstvé
  • 1 ks Sýr smetanový tavený 45%
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 445 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 9.4 mg
  • Draslík 174.9 mg
  • Vláknina 3936 mg
  • Vitamín A 3936 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse umícháme máslo s taveným sýrem do pěny. Přidáme sůl, nasekané ořechy, nastrouhaný křen, spařené rozinky a na nudličky nakrájené sušené švestky. Vše zlehka zamícháme.

  • 2

    Plátky sýra rozložíme těsně vedle sebe na alobal, potřeme připravenou směsí a zavineme do rolády. Zabalíme do alobalu, necháme v chladu ztuhnout.

  • 3

    Roládu krájíme na plátky a podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu