Těstovinový nákyp s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 28 g
- Sodík 281 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 184 mg
- Draslík 119.3 mg
- Vláknina 2550 mg
- Vitamín A 2550 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, po okapání k nim přidáme kousek másla.
-
2
Do prochladlých těstovin přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, hrášek, žloutky a pevný sníh ušlehaný z bílků.
-
3
Hmotu vložíme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.
-
4
Upečený nákyp podáváme s dušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem.