Papriky jako minutka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Kmín celý
  • 8 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 134 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 61 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 5.6 mg
  • Draslík 298.5 mg
  • Vláknina 183.8 mg
  • Vitamín A 183.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 130.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté papriky nakrájíme na jemné nudličky, posypeme je kmínem, přidáme špetku soli a pod pokličkou několik minut na tuku podusíme - nepodléváme vodou.

  • 2

    Papriky mají být měkké, ale zůstanou jasně zelené.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem jako rychlou večeři.

Komentáře k receptu