Bramborové knedlíky s krupicí II.
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 671 kcal
- Sacharidy 134 g
- Tuky 6 g
- Sodík 515 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 64.3 mg
- Draslík 429.5 mg
- Vláknina 11012 mg
- Vitamín A 11012 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené brambory prolisujeme. Mouku smícháme s krupicí, posypeme prolisované brambory, osolíme, vejce spojíme.
-
2
Žemle nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle. Vychladlé zapracujeme do těsta.
-
3
Z těsta vytvoříme podlouhlé knedlíky a vaříme v osolené vodě 20 minut.