Špagety s mletým skopovým masem po srbsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 651 kcal
- Sacharidy 74 g
- Tuky 27 g
- Sodík 386 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 64 g
- Cholesterol 26.5 mg
- Draslík 329.1 mg
- Vláknina 5965 mg
- Vitamín A 5965 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme umleté maso, osmahneme je a osolíme. Dusíme asi 25 minut.
-
2
Omyté papriky zbavené jádřinců pokrájíme na proužky, přidáme k masu, ještě 5 minut podusíme. Maso ochutíme prolisovaným česnekem a přilijeme tolik kečupu, aby vznikla hustší omáčka.
-
3
V osolené vařící vodě uvaříme špagety, scedíme je, promastíme olejem. Rozdělíme na nahřáté talíře, poklademe masovou omáčkou a povrch posypeme nastrouhaným sýrem.
-
4
Podáváme se zeleninovým salátem.