Kapří salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 368 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 31 g
- Sodík 267 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 80 mg
- Draslík 496.1 mg
- Vláknina 2759.5 mg
- Vitamín A 2759.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného kapra osolíme a upečeme na oleji. Zbavíme jej kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.
-
2
K připravené rybě přidáme vodu, koření, nakrájenou cibuli a ředkvičky. Vše dobře promícháme.
-
3
Salát podáváme vychlazený.