Hrášek na florentský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 370 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 15 g
- Sodík 167 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 39.4 mg
- Draslík 559.5 mg
- Vláknina 23046.4 mg
- Vitamín A 23046.4 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 85.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hrášek dusíme s vodou, kouskem másla, jemně nakrájenou cibulí, petrželkou a hlávkovým salátem nakrájeným na nudličky.
-
2
Měkkou zeleninu smícháme s rajčatovým protlakem a se šunkou nakrájenou na kostičky a podušenou na másle.