Fazolky po burgundsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 119 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 115 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 439.5 mg
- Vláknina 12636.2 mg
- Vitamín A 12636.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelené fazolky očistíme, dvakrát překrojíme, mírně podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka.
-
2
Potom přilijeme víno a přidáme do měkka uvařenou, na tenká kolečka nakrájenou mrkev.
-
3
Nakonec pokrm podle chuti osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.