Ředkvičkový salát s jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Jablka
  • 2 ks Rajčata
  • 20 ks Ředkvička
  • 1 polévková lžíce Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Olej salátový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 111 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 150 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 531.6 mg
  • Vláknina 9623 mg
  • Vitamín A 9623 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.8 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté ředkvičky a oloupaná jablka nakrájíme na tenké plátky. Přidáme cukr, sůl, citronovou šťávu, jemně nakrájenou cibuli, olej a lžíci vody. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Salát rozdělíme na talířky, obložíme dílky rajčat a podáváme.

Komentáře k receptu